michalm2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam serdecznie Warszawaaaa ) mam nadzieje ze juz niedlugoooooo A4 1.9TDI bedzie moja i Was odwiedze na jakims spociku .... jeszcze raz serdecznie witam ))
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 czekamy na prezentacje furki na Torwarze
uhr Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam wszystkich tu obecnych. Trafiłem tu z powodu zainteresowania modelem B6 Którego mam nadzieję, będę właścicielem już niedługo. Wszystkim życzę baaaardzooo wesołych
Gość zdeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 witaj kolego życzę udanego zakupu
Pelo Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam wszystkich fanów A4 Jestem właśnie na etapie zakupu mojej A4 1,9 TDI. Jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam!!!
adamq Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witamy! Na pewno nie zawiedziesz się na wyborze
MatthewNS Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam wszystkich serdecznie Jestem świeżo upieczonym właścicielem Audi A4 1999 Avant (podobno model już 2000) [2,5 tdi, klimatronik, 10 x airbag, podgrzewane fotele, elektryczne szyby, asr, itd]. Auto mam dopiero 3 tydzień i już pierwsze kłopoty, ale jestem pewien że pomożecie. Mój pierwszy post zaraz pojawi się w dziale Elektryka , Klimatyzacja i Wnętrze. Pozdrawiam MatthewNS, Nowy Sącz
Rekomendowane odpowiedzi