Pawlik87 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam serdecznie:cheesy: Na imię mi Paweł, pochodzę z krainy mlekiem i miodem płynącej - z Górnego Śląska Moja miłość do niemieckiej marki trwa od co najmniej 15lat, jednak z odwzajemnieniem - od 4.Po Fiacie Seicento oraz VW Polo 9n - przyszedł czas na A3 8P 1.6 (marzec 2010 roku), no i po długich poszukiwaniach i hektolitrach kawy wypitych przy mobile.de przyszedł nareszcie długo wyczekiwany moment - zakup A4 b7(luty 2013). Zaczynam więc moją przygodę z A4-ką i mam nadzieję na wspólną integrację w najbliższym czasie. Pozdrawiam
maximus007200 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam wszystkich jestem nowy na forum i nie bardzo się orientuję co i jak . Potrzebuje kupić zawieszenie gwint A4 avant 2000r przód i tył. Proszę o jakieś wskazówki lub informacje. Pozdrawiam i przepraszam jeżeli napisałem nie w tym dziale.
musti Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Witaj na forum To nie ten dział kolego . Poniżej link odnośnie zawieszenia , Zawieszenie
hitrusik Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Witajcie fani marki audi pochodze z gołdapi posiadam audi a4 b6 2.5 tdi 163km z 2004 r
truszek Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam! Od jakiegoś czasu interesuję sie waszym forum, ale jako niezalogowany czytałem tylko 1 post Na co dzień jeżdżę Passkiem, a mój ojczulek A4, wiec postanowiłem i tu sie zarejestrować Mam nadzieję, ze z kilkoma z Was spotkam się na regionalnych spotach Pozdrawiam Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi