nowyy121 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi A4 B6, od dzisiaj dołączyłem do Waszego grona, pozdrawiam!
BigMonster Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Witam. Po roznych poczatkach i przygodach z motoryzacja wreszcie uleglem wewnetrznemu glosowi i zachorowalem na Audi. Do tej pory byl ford i dwa ople (a dokladniej vauxhalle) i czas na cos konkretnego na dluzej. Audi mnie zawsze ciagnelo, od wygladu po opinie tej marki. Chwilowo jestem bez kolek zbierajac kase na wymarzone A4 B6 Quattro i probujac wygrac wewnetrzny spor 1.8T czy 1.9 TDI. Na forum jestem juz od jakiegos czasu tyle ze anonimowo. Przy okazji duze dzieki za fajne miejsce gdzie mozna sie wszystkiego dowiedziec i rozwiac kupe watpliwosci i obaw (a z drugiej strony bedziecie sie smarzyc w piekle za poglebianie tego schorzenia ). Mam nadzieje ze uda mi sie tez cos od siebie fajnego wniesc.
barrowiec1 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 witaj, witaj... a co Ci tam będzie klekot, klekot robiło... tylko 1.8T
laraov Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Siema, Mam na imię Kamil i od niecałego tygodnia jestem posiadaczem Audi A4 B7 2.0 TDI. Jest to moje pierwsze Audi, na które w sumie namówił mnie kolega posiadający Audi A4 B6 1,8T. Na razie jeździ się git Co będzie dalej... zobaczymy :) Mam nadzieję, że na to forum częściej będę zaglądał szukając różnych ciekawostek niż szukając rozwiązania jakiś poważnych problemów z autem ;-)
Rekomendowane odpowiedzi