ernestchelm Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Witam jestem Ernest jestem z chełma paru użytkowników z tego forum zna mnie jeszcze zapewne z lkaudi vaglublin i vagchelm jeżdże obecnie audi a4 b5 lift 1.9tdi ajm avant i passatem b5 1.9 tdi afn z 98r syncro
mradoo Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 interesuję się samochodami, zarówno jak i vcds-ami dzieki którym możesz łatwo i szybko sprawdzić swój samochód!
mateo2614 Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Mam na imię Mateusz. Mieszkam w woj. Świętokrzyskim w okolicach Opatowa. Posiadam Audi A4 B6 Avant 1,9 TDi 131KM.
dean86 Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Witam mam na imię Daniel jestem z Krakowa , nie posiadam na tą chwile samochodu sprzedałem moje cacko pod koniec ubiegłego roku a był to CRX , miałem go ponad 3 lata żal było sprzedawać ale chyba nadszedł już ten czas żeby kupić coś większego. Pocątkowo miało to być Audi a3 jednak chyba to będzie a4 przynajmniej mam taką nadzieje:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi