Mateusz00 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Cześć wszystkim! Mam na imię Mateusz i mieszkam w Gdańsku. Do tej pory jeździłem Honda Civic 5 generacji z silnikiem 1.6 160KM. Przyszedł czas na zmiany. Honda się sprzedała i chce kupić coś w miarę szybkiego, z napędami i BEZ RDZY. Dlatego wybór może być chyba tylko jeden Pozdrawiam wszystkich!
JózefPiłsudski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam serdecznie, Na forum jestem zarejestrowany od jakiegoś czasu ponieważ zamierzał stać się właścicielem pozdrawiam, Józef Piłsudski
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Cześć Mam na imie Rafal i jestem szczęsliwym posiadaczem a4 b7 2.0 TDI Czesto przegladam forum w poszukiwaniu problemow i fajnych ulepszen do mojego auta dzieki!
Mateusz8989 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Mam na imię Mateusz i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi B6 2,0 ALT. Pozdrawiam!
Gość Edyta Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam na forum zapraszam http://a4-klub.pl/pomorskie-90/spoty-3m-kazda-sroda-godz-19-00-az-autoserwis-www-az-gda-pl-292/
Rekomendowane odpowiedzi