tomcrack27 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witaj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88Bary Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Nazywam się Bartek, jestem z Białegostoku i od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Audi A4 B5 1999r, 110km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 witaj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bk1110 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witajcie, od dwóch tygodni jestem posiadaczem pięknej A4 B6 z maja 2004r. Auto kupiłem od znajomego, który sprowadził go z Niemiec, użytkował prze 5 lat a teram mam go ja i jestem jego trzecim właścicielem;) Samochód ma ciekawy przebieg i co ważniejsze oryginalny...175 tys...myślę, że jak dla Audi to bardzo mało. Do Polski przyjechało w 2008 r i na naszych drogach przejechało dopiero lekko ponad 50 tys. Silnik to 1,9 TDI 131PS. Auto bardzo dobrze wyposażone...tiptronic, fotele pół skóra-alcantara, tempomat i wiele wiele innych;) Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki20 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 witam wszystkich serdecznie. Może niektórzy mnie kojarzą z mojego poprzedniego auta (czerwone audi B4 limo). Tymczasem nowy samochód u mnie i zawitałem tutaj do Was zobaczyć jak się macie Pozdrawiam i mam nadzieję że dobrze nam się będzie współpracować Pozdrosy, Niki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keriop Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Siema Postanowiłem dołączyć do waszego forum ze względu na to że zakochałem się w A4 B5 Avant <3 Takie 2 foty randomowe : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1988 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witam wszystkich. Jak to regulamin nakazuje przedstawiam się grzecznie Więc jestem z Warszawy i mam na imię Sebastian. Niestety nie mam jeszcze audi ale dlatego założyłem tutaj konto aby z Waszą pomocą kupic jakiś fajny egzemplarz. Ogólnie szukam A4 B6 1.8T ale nie wiem jeszcze czy Quattro czy nie. Wiem że na forum sporo wypowiedzi ale i tak ciężko mi się zdecydowac. W sumie jeżdze mało bo tylko weekendy ale tu nadrabiam trochę Wcześniej miałem diesla Toledo II no i średnio byłem zadowolony. A wiadomo Audi klasa wyżej. Na co mam zwrócic uwagę przy zakupie tego 1.8T? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 witaj na forum:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik16 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witam serdecznie! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnego Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI 130 KM AVF. Jak powszechnie wiadomo, posiadanie auta zobowiązuje do odpowiedniego dbania o nie. A gdzie znajdę więcej niezbędnych do tego informacji, jak nie wśród Szanownych Kolegów (i oczywiście Koleżanek, jeżeli są takowe)? Choć w temacie podałem Kutno, niedługo moje miejsce zamieszkania zmieni się na Gdańsk, co, jak sądzę, przełoży się na aktywny udział w zlotach. Póki co witam wszystkich i liczę na owocną współpracę. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 witam na forum jak już będziesz w GD zapraszam http://a4-klub.pl/pomorskie-90/spoty-3m-kazda-sroda-godz-19-00-az-autoserwis-www-az-gda-pl-292/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotra_a4 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Mam nadzieję, że dzięki Wam - społeczności forum moja b6 będzie zawsze sprawna, szybka i piękna. Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi