wrclaguna Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzswiata2 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam, posiadam audi a4 b6, 2004 r. Chciałem napisać w dziale elektryka problem (z filmikiem mojego autorstwa), ale nie mogę dodać tematu w tym dziale.. nie wiem czy to przez to, że się nie przywitałem, jeszcze? skoro tak, to Cześć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witamy:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witamy:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabol052 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam wszystkich forumowiczow. Pochodze z Wielkopolski, moje autko: a4 b6 2002r. + pakiet s-line, silnik 1,9TDI 130km AWX. Pozdrawiam Piotr (brak polskich liter to wina uszkodzenia klawiaturki -sorki za ort.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggVv Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam wszystkich! Ciesze się, że mogę dołączyć do grona forumowiczów Wcześniej spędziłem dwa lata na forum opla, wielu rzeczy się nauczyłem, zwłaszcza tego jak bardzo bezcenne krążą informacje Wojtek, 1982r, Legnica (dolnośląskie) Pozdrawiam, cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOCKWAVE Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 siemka wszystkim nazywam sie Damian mieszkam na podhalu ... jestem posiadaczem od niedawna audi a5 pzdr !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrs11 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam userów forum! Od dłuższego czasu przeglądam to forum jako iż planuje zakup a4 b5 jako mój pierwszy samochód i chcę być przygotowany na możliwe problemy a macie tu bardzo wiele przydatnych informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek0712 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam wszystkich jestem Janek pochodze z Malborka jeżdże audi A4 b5 1.9 tdi 110 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorlaweciarz Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam Was! Od miesiąca mam a4 b8 09. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą będzie niedługo wyglądała jak laleczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi