kubus488 Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam wszystkich miłośników tego pięknego autka jakim jest Audi A4. Mam na imię Radek jestem z Jarocina. Pozdrawiam wszystkich.
kubus488 Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Pierwsze moje pytanie dotyczy takiej sprawy. Wczoraj kupiłem Audi, na pulpicie pojawia się napis ,,service in 1300 km " Czego to dotyczy? Rozumiem że chodzi tu o jakąś wymianę, tylko czego?
kamil21 Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Pierwsze moje pytanie dotyczy takiej sprawy. Wczoraj kupiłem Audi, na pulpicie pojawia się napis ,,service in 1300 km " Czego to dotyczy? Rozumiem że chodzi tu o jakąś wymianę, tylko czego? nie miejsce na zadawanie takich pytan pozatym opcja szukaj
longinus Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam! Moje kupiłem 2 dni temu ale już zdążyła mi trwale zdeformować twarz... (uśmiech od ucha do ucha). Jak poznam bliżej autko to jeszcze się pochwalę. Na razie szukam oryginalnego radi cd i manuala bo mnogość przycisków powala na ziemię i przyprawia o zawrót głowy... POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!
amigancik Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 w wolnej chwili to zmodyfikuje, na razie witam i dziękuję co nie do końca wiem co napisać więc żeby nie napisać głupot się wstrzymam na razie
endriuu Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Czołem! Masz racje - na tym forum raczej głupot się nie pisze Miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th:
Rekomendowane odpowiedzi