wladi Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witaj na najlepszym forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pagor Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam, na imię mam Michał .... Audi skażony jestem już od paru ładnych lat, było C4 2,5 TDI, było A6 C5 2,7 T, aż w końcu przyszedł czas na A4 B6 1,9 TDI. Myślę że będę tu często zaglądał bo jeśli chodzi o Audi i jego przewagę dzięki technice.... to fakt przewaga jest taka, że ciągle trzeba coś dłubać Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac1992 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam forumowiczów! Dominik Audi A4 B6 1.9 Tdi Avant! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 WITAJ W KLUBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 WITAJ W KLUBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszGDA Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Cześć Mam na imię Mariusz jestem z Gdańska. Obecnie posiadam Audi A4 B8 z 2010 roku. Silnik 2.0 TDI 143KM, manual. Obecnie sprzedaję koła 18" cali do AUDI ponieważ nie pasują na moją piastę. i poszukuję czegoś dla siebie. Ale to już w innych działach.... Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darass Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam wszystkich miłośników AUDI Mam na imię Darek. Jestem z Chodzieży. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 B7 . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1986 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Przemek i jeszcze nie do końca jestem posiadaczem audi ale przymierzam się do kupna dlatego się zarejestrowałem żeby bardziej zagłębić się w tematy zalet i wad samochodu który niebawem chce postawić w moim garażu. Mam nadzieję że odpowiecie na wszystkie moje pytania, bardzo proszę o wyrozumiałość bo mogę czasem zadawać głupie pytania ale jak wiadomo człowiek uczy sie na błędach. Pozdrawiam Przemek z Gliwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi