TomekZ76 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 witam witam wszystkich od 3 tyg jestem posiadaczem audi a4 b6 2002r. 1.8t 150km pozdrawiam wszystkich
kolec_23 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Witam.Mam problem z klimatronikemn w swoim ukochanym audi. Mianowicie nagle przestał mi reagować panel sterowania i nie mogę zmienić nawiewu. Wieje mi tylko na szybę a nie mogę zmienic na środek i na nogi a na dodatek jak ustawię temperaturę na LO lub na 18*C to i tak dmucha ( na szybę ) gorące powietrze. Podłączełem VAGa i wyskoczył mi błąd silniczków 00603 (V85), 01272 (V70), 01271 (V68) i 01274 (V71), oprócz tego z diagnostyki przez klimatronik wyskoczyły mi następujące błędy 9,5 11,5 15,5. Po odczytaniu jednych i drugich błędów wychodzi że wszystkie silnikczki nie maja zasilania albo są zacięte ( troche dziwne że prawie wszystkie ). Więc pomyślałem że najpierw zrobie test VAGiem albo sprawdzę panel sterowania i sterownik. Jeżeli to nie pomoże to będę musiał rozebarć kufer i dostac sie do silniczków ( sprawdzić, przeczyścić i nasmarować może pomoże ). Proszę o pomoc czy dobrze kombinuję a może ktoś już coś takiego robił albo tez próbował naprawic ten problem. Będę wdzięczny. Pozdrawiam. AUDI !!! A przeczytać REGULAMIN logując się na forum to nie łaska ???? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cuber Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Witaj na forum ps. Pytania zadajemy w dziale technicznym! Tutaj się tylko witamy!
grimfrost Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Witam i pozdrawiam serdecznie ze świętokrzyskiego!!!
Rekomendowane odpowiedzi