Mdn13 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Cześć wszystkim!jestem posiadaczem srebrnego,słabego A4 2003 1.9 101km.Pozdrawiam!
spideros Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Witam szanowne grono wladcow pierscieni, mam na imie Radek i od kilku lat jezdze autami Audi a forum to ogromna kopalnia wiedzy. Pozdrawiam.
Pro-Mar Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Witam wszystkich Użytkowników AUDIczek. Na imie mam Marcin i zamieszuję ziemię świętokrzyską. Dokładnie Końskie. Jestem użytkownikiem A4 B8 z 2009 r. Inspiruje mnie wszystko co ładnie gra i wszystko co swieci:) Jestem nowy na Forum i wybaczcie jeśli popełniam jakies błędy. Rzadko korzystam z forum i szczerze powiedziawszy nie wiem jak się poruszać
Czaki89 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 :hi:Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Kamil. Miasto - Przemyśl. Auto - A4 B6 1.8T(163KM). Pozdrawiam i szerokości.
sławko Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Jak przystalo na nowego uzytkownika forum chciolek sie przywitac z wszystkimi uzytkownikami forum Od razu na wstepie chca uprzedzic o moim sposobie pisania... no wlasnie tak jak w tym poscie, czyli po slonsku Mom nadzieja ze mie niy zlinczujecie za to... Trocha o autku, niydowno przywiozlek swoje nowe wozidlo jakim jest OOO A4 B8 avant z 2008 roku w wersji S-Line, serduszko napyndzajace ta maszyna to 2,7 litrowy diesel, 190KM jak narazie pewnie w przyszlosci jakis wirus napewno sie pojawi, narazie musza sie odbic od dna Przesiodlek sie z trocha mniyjszego autka, mianowicie OOOO A3 8L z '99 roku, moze niyktorzy mie bydom z ulic kojarzyc bo takim autkiym ino jo jezdzil "Milka" (czyli niybieskie A3 w biole łaty:D) zwiedzila duzo czesc Polski
Rekomendowane odpowiedzi