WhyMe? Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barezz Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Bartek Piekary Śląskie a4 b5 96r Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HatefulEvil Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mam na imię Tomek, lecz znajomi raczej wołają na mnie Wiśnia. Urodziłem się w Zabrzu i wciąż tu mieszkam. Od niedzieli jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem 110ki 1.9 Tdi AFN (tak mi powiedziano). Niestety jest to mój pierwszy samochód więc na forum częściej będę szukać pomocy, aniżeli jej udzielać. Pozdrawiam forumoklubowiczy i Piotrka z piętrowego parkingu galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatek87 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam wszystkich użytkowników forum . Mam na imię Przemek jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4(b6) s-line jestem z woj.podlaskiego . Mam nadzieję że uzyskam info odnośnie tego modelu i pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartg1 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam! Jestem Bartek, zamierzam kupic wlasnie Audi. Mam nadzieje ze znajde na tym forum duzo informacji. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario.mario Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 witam, mam problem z siłownikiem tylnej klapy b6 avant [bEX]. odkręciło się mocowanie siłownika w tylnym słupku. prosiłbym o pomoc w jego rozebraniu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi