HansJustus1111 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam wszystkich serdecznie! Nazywam się Piotrek i jestem póki co szczęśliwym posiadaczem avanta 1.9tdi z 2000r. Będę miał do Was wiele pytań ale póki co spróbuje poczytać co nieco na forum. Pozdrawiam!
rafux Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam. Niedawno stałem sie szczęśliwym posiadaczem A4..... Można mnie spotkać na mieście autko jeździ jako TAXI ..... Pozdrawiam Rafał
fotopstryk00 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Witamy. Razme z narzeczoną staliśmy się, sczęśliwymi posiadaczami wymarzonego Audi. Z tej okazji postanowiłem dołaczyć do forum z najdzieją, żę będę mógł się tu wiele nauczyć. A4 jest dla nas wyjątkowym autem, mamy odnośnie niego kilka planów i założeń. Chcemy o nie dbać i troche doinwestować. Pozdraiwam wszystkich i do przeczytania na forach. g
krasul Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 wITAM, zarejestrowalem sie na forum, gdyz w piatek jade zrobic zakup B7 2.0 tfsi, czy jest moze ktos z okolic Chorzowa kto chcialby zerknac na to auto dzis lub jutro? Z Łodzi mam kawalek tym bardziej ze to zamiana. Wiem ze byly wymione drzwi tyl oraz naprawiany blotnik tylny.
Rekomendowane odpowiedzi