Piotrjmg30 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Eloo dzis sie zarejestrowałem w celu zapoznania, obeznania w tematyce Audi, przymierzam się do zakupu która nadaejdzie lada dzień wszystko wybrane tylko kwestia kilku dni na tranzakcje chyba że znqajde informacje, abym unikał tego modelu jak ognia Audi A4 B5 Avant 2.6 benzyna 1997r pozdro
eryczek93 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Siemaneczko Od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 B6 Avant 1.9tdi 130km. Przesiadka z renault laguny 2 do audi to zmiana nie do opisania. Codziennie rano w koncu ciesze sie z wygladu swojej furmanki. Troche rzeczy do zrobienia, ale zrobic trzeba bo musi byc bliska idealowi pozdrawiam !
Rapek Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Hej, Jestem Dawid od 6 miesiecy posiadam A4 (nawet z waszymi ramkami na blachy) 1.9TDI 110 PS 96' Chyba najlepsze auto jakie miałem w swojej karierze
cziwomada Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam. Cieszę się że mogę dołączyć do użytkowników tej marki. Swoją B5 mam już 3 lata i nie zamierzam jej oddać przez kolejne 3... Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi