mozilla Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 hey :th: Chełmiak wita Chełmiaka Uzupełnij profil bo dostaniesz :audi: :audi: :audi: :audi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam Wszystkich z okolic Rybnika i nie tylko... Pozdrawiam!!! Ja śmigam Audi A4 Sedan, color = black (wyblakły:P) rok. 1995, silniczek 5V i 125 KM tylko nie znam oznaczenia dokładniejszego tego silniczka:P dziękuję z góry za pomoc w wszelakich sprawach...a pare pytanek się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 witaj kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Powitać kolege (mam siostre w Rybniku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimo Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam serdecznie z Grudziądza, i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 hey :th: witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 hey :th: witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witamy :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam wszystkich audiko maniaków dzisiaj sprzedałem asterke g http://www.otomoto.pl/index.php?sect=edit& :> no i bede szukał a4 raczej w wersji avant zastanawiam sie tylko nad 1.9 tdi 130 czy 2.5 tdi slyszalem o awariach tych silników . Napewno gdzies to bylo poruszane ale czy moze jakis link do tych oznaczen silnikow bo nie kumam jakies AHA czy cos w tym stylu jest to gdzies opisane pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Pozdrawiam wszystkich zapaleńców! Moja Audi`czka ma 11 lat , wczesniej mialem 6 letnia Octavię ( w porównaniu do A4 to wielkie g....) Cieszę sie ze znalazłem to forum myślę ze będę częstym gościem....Jeszcze raz pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 cześć jestem od kilku tygodni szczęśliwym posiadaczem (to sie okaże) A4 1,9TDi 110PS AFN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi