jareckibb Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy audi od mam przyjemność dolaczyc do waszego grona oczywiście z przygodami mojej b7 Pozdrawiam
Damian341 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 No i wkońcu można zawitać na forum Audi ;D
tomasz.andre Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam, jestem laikiem co do aut, a i tym bardziej audi. Odnosze sie z zamiarem audi a4 b8 z rocznika 2008 po lifcie i wyzej. Chce przeznaczyc na to 40,000 pln. Chcilabym aby to byl silnik 2.0 tdi, automat i mial wszystko co powinien miec jezeli chodzi o wyposarzenie. Wyswietlacz mmi itp, itd. Jestescie wstanie mi doradzic jakie auto jest warte uwagi na ogloszeniach typu otomoto i olx? z gory dziekuje za wszystkie porady... Pozdrawiam, tomasz.andre
Tyrath Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 No i witam kolejnego kolege z Zabrza :hi: niedługo zakładamy własny klub
fanthomas18 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Kolega jest z Zegrza a nie z Zabrza Witamy!
Rekomendowane odpowiedzi