MateuszKielce Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Witam jestem posiadaczem Audi A4 B6 Avant 2.0 Benzyna + LPG od zeszłego roku. Pozdrawiam
ka_wa Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Cześć wszystkim. Jestem Kamil, obecnie mieszkam w Warszawie, mam Audi A4 B5 96r. (stara, ale dobrze utrzymana dlatego ją kupiłem) 1.8 LPG kolor ciemna zieleń, skóra. Auto posiadam od XI 2014, przejechałem dotychczas 10tys. km aktualny przebieg 285 kkm. Cóż wahacz dolny próbował zrobić kiedyś zamach na moje życie, ale pękł przy wjeździe na stację paliw przy małej prędkości. Poza tym auto jeździ i sobie chwalę ...aha wybór na Audi padł z jednego ważnego powodu, bo nienawidzę rdzy!!! Pozdrawiam wszystkich.
Mistrini Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Witam wszystkich klubowiczów,mam tutaj zamiar zostać na długo i rozpocząć swoją przygodę z Audi które mam zamiar kupić na tygodniach. Prośba do klubowiczów z modelem A4 B5 1.8 Turbo dajcie znać na priv lub mail,mam kilka pytań co do oznaczeń jednostki. Pozdrawiam Adam
Rekomendowane odpowiedzi