goldi Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox60 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam wszystkich tutaj zgromadzonych. Chciałbym się wam przedstawić, a więc jestem Mateusz, jestem specem od "mechaniki" ale komputerowej (Informatyk) jednak po godzinach lubię posiedzieć w aucie i coś upiększać. Niedawno zakupiłem Audi A4 B7 2006r z silnikiem 2.0 TDI BPW i szczerze mówiąc jestem jak na razie bardzo zadowolony. No to chyba tyle o mnie więc witam jeszcze raz i liczę, że zawsze znajdę wsparcie na forum. Pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udiyane Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnywgw Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witaj! Pozdrów Kamila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szylq Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam wszystkich od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadzioPL Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam wszystkich, Jestem świeżym użytkownikiem Audi A4 B6 Avant AWX. Wcześniej posiadałem przez ponad 7 lat Audi 80 b4 ABK Quattro Bardzo lubię markę Audi. Mam nadzieję że znajdę czas, aby w najbliższym czasie podjechać na zlot Witam jeszcze raz i pozdrawiam fanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi