Audi a4 b6 1.8 T Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam Wszystkich Serdecznie, od miesiąca jestem posiadaczem A4 B6 1.8 T 150 km z 2002 r.
muunv Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Siema! Idealny wybor silnika kolego ! Czekam na temat i zdjecia Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
muunv Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Siema Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Sebastian1906 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam wszystkich Czy wymiana siłowników klapy bagażnika pomoże w tym modelu w całkowitym otwarciu bagażnika? Po naciśnięciu kluczyka zamek otwiera klapę ale nie podnosi sie ona do góry. Po kupieniu auta już się nie podnosiła, nie wiem jak było od nowości. Czy ewentualnie ktoś wymieniał lub zakładał jakieś sprężyny żeby sama się podnosiła? z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam
czarnyzwierz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam wszystkich forumowiczów, znalazłam się na tym forum z jednego konkretnego powodu: jestem na etapie zmiany auta, a faworytem wśród 'tych poszukiwanych' jest A4B5. Obecnie jeździłam Civicem VI, które miało być autem marzeń (a plany na mody były wielkie), aczkolwiek wady ukryte i sporo innych przekrętów zamieniło moją przygodę z Hondą w koszmar. Bardzo bym chciała uniknąć powtórki z rozrywki. Biorąc pod uwagę posiadane fundusze marzy mi się A4B5 z 1.9TDI, w sedanie. Będę szukać egzemplarza po lifcie, zadbanego oczywiście. Najlepiej w kolorze czarnym, bo jak dla mnie w takiej szacie prezentuje się iście cudownie. Problemem dla mnie jest znalezienie i kupno w miarę pewnego auta, bo wiadomo ryzyko jest zawsze. Bardzo nie chcę wpaść w natychmiastową konieczność robienia wtrysków, turbo czy innych dość kosztownych rzeczy, dlatego też postanowiłam zacząć przeglądać Wasze forum, może uda się coś więcej dowiedzieć, poszukać pomocy i znaleźć odpowiedzi na ciągle rodzące się nowe pytania. Wybaczcie za przydługi wstęp, ale tyle o mnie. Pozdrowienia ze Śląska, czarnyzwierz
sub0 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam serdecznie! 26 maja stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 Avant 1.9tdi z grudnia 2003 roku. Będzie to dla mnie na pewno pamiętna data ponieważ to mój pierwszy własny samochód . Audi to u mnie w domu poniekąd tradycja. Staruszek ma już szóste auto tej marki, aktualnie A6 C7 2007r. a tak btw. Imię Bartek, lat 25. pozdrawiam!
elmo814 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 hej Bartek w niedziele dawaj na spota
chudineze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witaj PS. Link do spotów w moim podpisie
sendilkem Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam jestem Łukasz. Jestem z okolic Łodzi, a dokładniej z Poddębic. Na to forum trafiłem szukając pomocy przy kupnie mojego pierwszego auta jakim będzie audi a4 b5. Mam nadzieję że znajdę tutaj pomoc, a wkrótce sam będę w stanie komuś pomóc.
Rekomendowane odpowiedzi