W_I_T_E_K Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Cześć wszystkim, od niedawna stałem się właścicielem Audi A4 B7 1.9 TDI BRB. Przed audi posiadałem Golfa IV w benzynce i muszę powiedzieć, że znałem go na wylot. Teraz ropka i jestem totalnie zielony. Witajcie i pomagajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZA Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam klubowiczów Jestem z Zielonej Góry, nie miałem wcześniej kiedy się przywitać...brak czasu i nie często na forum Obecnie posiadam zglebioną na maksa Audi 80 B4 (jedna żółta lata po ZG) częściej stoi w garażu bo to auto bardziej do użytkowania od czasu do czasu.Wcześniej była ładna A4 B5 2.6 V6 i jakaś masa innych aut Pozdrawiam TEAM Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martn Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam Właśnie stałem się mam nadzieję, że szczęśliwym posiadaczem Audi/(8K) A4 B8 2.0.TDI Multitronic. Mam nadzieję,że znajdę wszelkie rozwiązania moich problemów jak również będę mógł podzielić się swoją obecnie znikomą wiedzą. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekaudia4 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubass025 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam, mam na imię Mateusz, dopiero teraz się witam gdyż rzadko jestem na forum (obowiązki), mam nadzieję na owocną współpracę i dobrą atmosferę :-), moje auto to b5 avant 1.9 tdi afn w fiolecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2259 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Witam forumowiczow.Od wczoraj jestem wlascicielem A4 2.0FSI,mam nadzieje ze autko posluzy mi troche mimo roznych opini o tym silniku. Edytowane 7 Lipca 2015 przez kuba2259 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joziek79 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Dalewski Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam z Konstantynowa Łódzkiego - Audi A4 B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joziek79 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteroo21 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witajcie Panowie Miło dołaczyć do grona fanów OOOO. Mam nadzieje że znajde tutaj kilka pomocnych informacji i/lub troszkę Wam pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi