kdawid84 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Witam zapomniałem sie przywitac wiec robie to teraz jeszcze raz Cześć wszystkim Posiadam A4 B5 Avant lift
irecki Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 witam .moim kłopotem jaki mi sprawia to brak spryskiwaczy przedniej szyby ale w zamian włącza sie tylna wycieraczka . morze ktos cos miał podobnego .
Krzychsztof Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Witam ! Jestem Krzysiek dla znajomych Kris, mam audi a4 b6 2.0 130KM auto rewelacja narazie!
dej_dej Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Witam wszystkich! Dołączam z przyjemnością do Waszego grona z moją Audi A4 b7 Avant, 2.0TDI [bPW] z 2007r. którą nabyłem w Grudniu, zeszłego roku Ile jestem w stanie zrobić w garażu, tyle staram się większość rzeczy robić sam, więc jeśli tylko będę mógł, zawsze chętnie podzielę się Swoją wiedzą o Audi. W miarę upływu czasu postaram się coraz więcej udzielać na forum, jak również myślę, że jak ja będę potrzebował pomocy z Waszej strony, to na pewno postaracie się pomóc. Zatem do zobaczenia na Forum, ewentualnie być może gdzieś w trasie
udiyane Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Witoj! Pewny jesteś ,że Szczawnica to Podhale?
Mareza93 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B5 a avancie. Jej serducho to V6 o pojemności 2.4. Z chęcią posłużę pomocą jeżeli tylko będę mógł Mam nadzieję że nasza współpraca będzie owocna Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi