dominik_wrk Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Od niedawna szczęśliwy posiadacz A4 B8 '12 (wcześniej A6 C5 '01) trafiłem tu aby poszerzać wiedzę o swojej maszynie oraz dzielić sie spostrzeżeniami Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Dyczkowski Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Mam na imie Dawid i mieszkam w UK. Posiadam 2.0 16V TDI z wymienioną pompą olejową z 1.9TDI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanato124 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jak znajde swoje b6 to przyjade:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 przyjedz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpa_tg Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam wszystkich, nazywam się Damian i stałem sie posiadaczem Audi A4 B7. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Beraip Piątek Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam wszystkich forumowiczów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilKOZAK Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibilord84 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 ...no i kolejny szczęsliwy posiadacz Audi dołączył do forum, w moim przypadku to A4 B7 Avant 1,9 TDI BRB. Niech moc będzie z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soseq Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam wszystkich klubowiczów. Nie tak dawno stałem się szczęśliwym posiadaczem tej jakże pięknej marki jaką jest AUDI. Mam nadzieję że moja obecność na forum coś wniesie pozytywnego i będę mógł komuś jakoś pomóc w miarę moich możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek98 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam, jestem Tomek, od przeszło 3tygodni jestem posiadaczem A4 B6. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi