ftalowa Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam wszytskich na forum. Od kilku miesięcy planuję zakup A4 Avant z konkretnym silnikiem 1.8T (benzyna). Mam nadzieję, że korzystając z Waszych cennych rad na forum w końcu mi się to uda
SzalonyBandyta Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam wszystkich Klubowiczów! Jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI 110KM w wersji avant. Jest to moje trzecie auto i w dodatku trzecie audi. Kolejne zapewne też oooo Audiczka z rocznika 1996 po kilku delikatnych modyfikacjach stylizacyjnych na model poliftowy. Pomimo swojego wieku audi przyciąga jeszcze spojrzenia na ulicy Korzystam z forum aby dowiedzieć się jak łatwo i bezpiecznie zadbać o moje autko. Jeśli czas i pogoda pozwoli podrzucę kilka fotek Pozdrawiam i chyba już czas życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
poniko Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Szacun dla wszystkich co mi będą otwierać oczy na problemy nowego nabytku A4 B7 w automacie zwanym Tiptronic
jpawlas Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mam na imię Julian. Jestem z miasta Stargard Szczeciński (od nowego roku nazwa bez Szczeciński). Tydzień temu kupiłem A4 B7 Avant 1,8T BFB 2005 r. Pierwsze wrażenia z jazdy super. Wcześniej jeździłem Toyota Previa 1993 Pb+LPG, którą jeszcze mam (może są zainteresowani jej zakupem?). Zdążyłem już prześledzić temat oleju silnikowego. Inne tematy na pewno też mnie zainteresują. Jak zauważyłem, to taki samo auto ma Jaguaro. To na tyle na wstępie. Pozdrawiam wszystkich.
larguss Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam wszystkich. Nazywam się Kamil i mieszkam w okolicach Warszawy. 2 tygodnie temu kupiłem Audi A4 B7 1.8T BFB. Póki co wrażenia z jazdy bardzo pozytywne. Czeka mnie jeszcze kilka drobnych rzeczy do zrobienia, ale mam nadzieje ze z Waszą wiedzą pójdzie zdecydowanie łatwiej. Pozdrawiam
kipak Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 witam , będziesz miał jakieś problemy to pisz to ci podpowiem jak będę wiedział , sam walczę z tym silnikiem już od ponad roku
Bartekbula Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam wszystkich klubowiczów i Maniaków audi
Rekomendowane odpowiedzi