pawelle8 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam. Mam na imie Paweł. Od roku jestem posiadaczem audi a4 b6 2.0 benzyna. Mam nadzieję że wspólnie nie raz pomożemy sobie w niejednym problemie. Pozdrawiam
Hawis Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników forum audi.Jakiś czas temu zostałem właścicielem audi a4 b6 jestem przekonony źe będę zadowolony z posiadania tego autka.postaram się wnieść coś od siebie na forum.jeszcze raz witam i pozdrawiam. Edytowane 17 Lutego 2016 przez Hawis
Audi A4 B5 KOMBI Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam wszystkich na forum !!!
diablojarek Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 i ja jako nowy witam wszystkich tu obecnych :-) i zaglądać często się postaram :-) na razie próbuje zapoznać się z forum , jak działa i gdzie co jest :-) pozdrawiam czy mi się tylko wydaje czy tu ruch jak w rzymie :-) ???? nie do końca udało mi się wszystko przejżeć , jest tu jakiś wątek gdzie na bieżąco się coś dzieje np w regionie ŚLĄSK ?? czy tylko tutaj ?? pozdrawiam
Berni_S Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczek eSki b5;) Witam wszystkich serdecznie, Berni
Kolkov Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zapraszam na spoty Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Kolkov Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 i zapraszam na spoty Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi