szkiełko Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Witam, jestem Karol i jeżdżę od dwóch lat Audi A4 B6 1.9 TDI
XVII Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Witam Nazywam się Łukasz pochodzę z woj. Opolskiego ale obecnie mieszkam w Niemczech (nad morzem). Rozbijam się 3 litrową B7 avant z 2005r. Dziękuję za przyjęcie mnie do grona klubowiczów-forumowiczów miejmy nadzieję że w przyszłości oficjalnych klubowiczów. Edytowane 8 Marca 2016 przez XVII
dan87 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Witam Wszystkich Daniel z Krasnegostawu, posiadam Audi A4 B7 Pozdrawiam
benicjusz Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Cześć wszystkim! Po usilnym i dość długim poszukiwaniu sedana 1.9 AFN w automacie i wszelakich jego odmian, Avant, manual... PD oraz TipTronic skończyło się na poniższym . i jak widać od kilku dni jestem posiadaczem B5 Avant 1.8T, w zasadzie to nie pierwsze Audi w naszej rodzinie, poprzednie to A6 Allroad 2.5 TDI MTM oraz B7 Avant 1.9 TDI . Wszak nie AEB który mieliśmy kiedyś w Passacie B5, ale zmiany są na tyle kosmetyczne, że jako zwykły śmiertelnik nie będą chyba rzutowały na całokształt dość fajnego serca.
Rekomendowane odpowiedzi