Sokownik Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam, od niedawna jestem posiadaczem a4 99' 1.8. Przy okazji jak sie dodaje zdjecia, bo chcialem wrzucic element, który mnie irytuje, ale nie znalazlem tej opcji ( chodzi mi o zacinajacy sie uchwyt na napoje)
Mordeliuss Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 U mnie chodzi idealnie w 2din jednak zacina sie popelniczka Wpadnij do tematu regionalnego
imac Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam, pozdrawiam wszystkich użytkownik, po wieloletnim romansie z Volvo przyszedł czas na pierwsze Audi A4 B8 Estate 1,8T 2009r Wyposazenie to raczej golas http://fs5.directupload.net/images/160405/8ftz44l3.jpg http://fs5.directupload.net/images/160405/q8wyniqv.jpg
Mattteusz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam wszystkich jestem Mateusz . Dołączyłem dzisiaj na forum ponieważ gdzie indziej jak nie tu znajdę tyle przydatnych informacji i co najważniejsze prawdziwych , a nie pomówień ( fachowców ) który czekają na pełne portfele
misiekkiller Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dzień doberek Chciałbym powitać wszystkich forumowiczów. Zmobilizowałem się w końcu do zarejestrowania na forum, a konkretnie kolejna awaria autka. Mam nadzieję, że będę mógł się podzielić moim jakimś tam doświadczeniem, oraz będzie się nam dobrze korzystać z tego forum. Pozdro 4all misiekkiiler
Hypnotic Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam wszystkich! Mam nadzieję, że będę szczęśliwym posiadaczem Audiolki i mam do Was kilka pytań... Pozdrawiam z Gdańska Edytowane 21 godzin temu przez Hypnotic
skylark Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam, Jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.8T z silnikiem AEB (przebieg 330tys km i zero problemow) oraz Audi A4 B6 Cabrio, silnik BFB przebieg 30tys km i zero problemow , dodatkowo mam jeszcze w stajni Audi 100 V6 i jestem od ponad 2 lat na forum C4 wiec mam nadzieje ze dowiem sie czegos wiecej o moich A4 i bede mogl pomoc w kwestiach mechanicznych gdyz sam odbudowuje silniki w tych audiczkach, witam i pozdrawiam Skowron alias Skylark
Himer Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam Wszystkich, mam na imię Adam i jestem posiadaczem A4 b8 sedan 2,0 TDI 143km. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi