remekremek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Na imie dali mi Remek wskrócie .Od niedawna jestem posiadaczem Audi a4 b5 1.8 w garazu mam tez golfa II Jest z okolic 100 licy Edytowane 6 Stycznia 2017 przez remekremek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Maczyński Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam. Miło jest dołączyć do was. Jestem z Lubelszczyzny i zajmuję się elektroniką samochodową. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makale Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave93 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam wszystkich Mam na imię Dawid,wiek 23 lata, aktualnie mieszkam i pracuję w Niemczech.W Polsce mieszkam w Świebodzinie (Lubuskie) narazie jeżdżę b5 ,bo wcale nie jest tak łatwo się dorobić jak się większości wydaje(no chyba że ma się szczęście bądź znajomości ) ,ale jest w miarę ok Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave93 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam Kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silkeborg Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam wszystkich.Ten samochód jest moim pierwszym, nie jest idealny - posiada liczne mankamenty, jednak jakość wykonania oraz możliwości pojazdu w pełni mnie przekonały do tego wyboru.Nigdy nie byłem wybitnym znawcą motoryzacji, nie pociągał mnie ten temat - tu Avant też zrobił swoje bo staram się o niego dbać i usuwać co kolejne to usterki Samochód to:- A4 B5 Avant - rocznik 1996- Wyposażenie: climatronic, 5 biegowa skrzynia biegów, silnik 1.9TDI, skórzana tapicerka, wysuwany uchwyt na kawę, oryginalne radio Audi 2 DIN, elektryczne szyby przód, lampy przednie Valeo, - Opony Nokian WRD3 16 cali - Felgi metalowe ET42 16 cali oraz oryginalne aluminiowe Audi R15 - nie wiem co z nimi robić, regenerować czy sprzedać Fot. 1Fot. 2 Prowokacyjnie, lecz niektórzy znajomi wołali na moje auto karawan do momentu wdepnięcia na Al. Zwycięstwa w GD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek1200 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Cześć jestem Mateusz. W moim garażu stoi B6 z nieśmiertelnym AVF pod maską, a od kilku dni towarzyszy mu B8 Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLove Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Siemanko! Jest baza, więc można działać Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silkeborg Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Siemanko! Jest baza, więc można działać Powodzenia. Póki co próbuje zrobić porządek z elementami mechanicznymi, potem będę powoli upgradował auto ^^ Problemem jest lakier samochodu który po 20 latach jest w opłakanej kondycji, nie wiem co w tym zakresie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badi136 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Bardzo serdecznie witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna stałem się posiadaczem audi s4 z 2003r. Pozdrawiam i mam nadzieję, że będziemy mogli wspólnie powymieniać się swoimi doświadczeniami związanymi z codziennym użytkowaniem naszych autek:) badi136 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave93 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No chociaż admin mnie przywiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi