silko88 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Witam pasjonatów najlepszej marki Posiadam A4 B7 S-line 170 kM (marzenie to RS6 C7). Liczę na pomoc z waszej strony i niekończące się konwersację
spitek Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Witam wszystkich zagorzałych fanów marki Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
KarrisSan Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Cześć, Mam na imię Krzysztof i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B7. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. 1
microcarpa Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Witam Wszystkich . Spoiler Zwracam się z prośbą do użytkowników o informacją o silniku 252 KM 2.0 TFSI. Dotychczas byłem posiadaczem A4 B8 obecnie planuję zakup A6 z wymienionym silnikiem. Nie wiem czy usterki z silnika 2.0 211 KM zostały usunięte ( pobór oleju i odkładanie nagaru) ,trochę się tego boję. Proszę o przedstawienie swoich spostrzeżeń. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. Proszę również uzupełnić profil.
pksmlody Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Witaj. Co do przemyśleń odnośnie silnika znajdziesz do tego odpowiedni dział na forum.
gorciu Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Witam , tak wiem długo się nie odzywałem bo auto śmiga jak ta lala już ponad 5 lat w moich rękach jednak przyszedł czas na nowszy i młodszy model. Czy ktoś powie dlaczego nie moge skorzystać z opcji sprzedaży auta na forum? pozdrawiam
sQbaniutki Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 5 minut temu, gorciu napisał: Witam , tak wiem długo się nie odzywałem bo auto śmiga jak ta lala już ponad 5 lat w moich rękach jednak przyszedł czas na nowszy i młodszy model. Czy ktoś powie dlaczego nie moge skorzystać z opcji sprzedaży auta na forum? pozdrawiam Bo masz za mało postów.
Hugo Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 W regulaminie działu Sprzedam auto, wszytko masz napisane.
gorciu Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 dzieki za info pozdrawiam *Proszę uzupełnić profil.
chudineze Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 PS. Po 5 latach jak się zarejestrował dopiero przywitanie i się dziwić, że nie czyta regulaminów.
piotrasek5 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Witam jestem nowy i posiadam AUDI A4 sedan 1.9 tdi 110km . Pochodzę z miejscowości Suwałki woj. podlaskie
zima007 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Hej, witam wszystkich maniaków i zwyczajnych użytkowników samochodów z 4kółkami. Po przygodzie z oplem, chciałbym kontynuować motoryzacyjne życie w waszej społeczności. Pozdrawiam Krzysztof
Dawid 1994 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Witam. Spoiler Szykuję się do kupna a4 b7. W grę wychodzi tylko diesel, na silniki 2.0 dużo ludzi narzeka więc zastanawiam się nad 2.5 albo 2.7 (nie chce napędu quattro więc 3.0 odpada) Możecie napisać mi coś o tych silnikach który lepszy jak wygląda spalanie, jakieś wady tych silników itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 24 Września 2017 Autor Opublikowano 24 Września 2017 Witam Na początek to proponuję poczytać forum, wszystkie informacje, których szukasz, znajdziesz tam bez problemu
ublizniakow Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Witam wszystkich OD kilku dni jeździmy a4 b5 1998r Avant z motorkiem 1.8 T . Na pewno pojawi się niedługo kilka zdjęć i opis w odpowiednim dziale. Pozdrawiam
uSZATY Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Hej Spoiler Nie wiem czy był poruszany już ten temat bo jestem nowy Pytanie moje brzmi, adaptował ktoś kluczyk od A6 C6 do a4 B5? Badz od jakiego kolwiek innego nowszego modelu ? Moj jeden ori sie rozlatuje i myslalem o zmianie na inny nowszy *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
dominik94m Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Cześć wszystkim, jestem tu nowy. Chodź jeżdzę A4 juz 5 rok to na forum pojawiam się dopiero teraz. Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc w przyszłości.
Rekomendowane odpowiedzi