Lukasso90 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Mam na imie Łukasz i jestem posiadaczem świetnego A4B6 AWX. Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Jacek96 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Mam audi a4 b7 2.0 170km Spoiler i mam problem zrywa silnikiem na postoju podczas jazdy nie. Pompowtryski sa ok egr ominiety prosze o pomoc o dorade? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
robbre Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Mam pytanko. Jeśli chciałbym wystawić ofertę sprzedaży to gdzie najlepiej to zrobić? Tu czy może są inne zakładki gdzie można dodać ogłoszenie?
Kubuś98 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam . Spoiler Sprawa jest taka że do turbo wpadła blaszka ... ( Nie pytajcie jak ) Przez jakiś czas siedziała i niszczyła wirnik do takiego stopnia że nic z niego nie zostało ... W dolocie małe opiłki aluminium ... Moje pytanie jest takie ... Co mógł incydent popsuć ? Czy jest sens zwiększaniu mocy w tym teraz silniku ? Czy po prostu zrobić go i sprzedać ? Naprawdę już nw co robić ... z góry dzięki *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. *Proszę uzupełnić profil.
Nivellen Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Mieszkam w Małopolsce, witam wszystkich serdecznie. Samochód posiadam już 3 miesiące i 7tys km. Przerobiłem samodzielnie kilka napraw (czyszczenie egr, naprawę przepustnicy), podzielę się na pewno zdobytym doświadczeniem, bo forum bardzo mi pomogło
KillahDeck Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam wszystkich klubowiczow, jestem Marek i mam najdroższą Audi A4 B6 3.0i V6 w Polsce jak i nie na świecie jakby ktoś chciał pytać cały koszt podchodzi już pod 60000 PLN - i potrzebuje waszej pomocy! Pozdrawiam Marek
Hugo Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Czarnes7 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam :) Nazywam się Michał , jestem z okolic Brodnicy , woj Kuj-pom Posiadam skode superb 2.0 TDI [KNY] 2008r
Rekomendowane odpowiedzi