Hugo Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
robson_k Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Witam wszystkich użytkowników forum
Hugo Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Franzq Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Hej! W końcu stałem się posiadaczem mojego pierwszego Audi miało być A6 ale w tej konfiguracji której szukałem to trochę rodzynek. jestem właśnie na etapie "podnoszenia dupska" w moim avancie Pracuję w Poznaniu i mam dostęp do nowych części oe i aftermarket ale nie chcę się na wstępie za dużo chwalić Pozdrawiam! Franz
Patrycjadrift Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Jestem tutaj nowa.. Spoiler Mam do was pytanko czy ktos posiada do sprzedania wiązke instalacji silnika do Audi a4b8 2.0 tfsi skrzynia Stronic... ? Chętnie kupię Jeśli ktoś posiada proszę o kontakt. 537797595 *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Przemo3001 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witam, Od niedawna posiadam audi A4 B8 jest to pierwsze auto tej marki mam nadzieję że będę zadowolony z tego nabytku. Jednocześnie liczę na Wasze wsparcie bo mam wiele pytań. Pozdrawiam Przemek
Hugo Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Przemo130180 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witam wszystkich klubowiczów !!!
Hugo Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi