Snoker122022 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Audi a4 b6 2.0 benzyna+gaz, lubuskie
Hugo Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
SajanMocy Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Witajcie. Jak można usunąć konto?
Hugo Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
chappi91 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Witam wszystkich Jestem Daniel zwą mnie chappi obecnie w Niderlandach, narzędzia podstawowe i Delphi 2015 org pod ręką, vcds u brata, Z zawodu mechanik, doświadczenie jakieś jest, każda dziedzina związana z osobówkami nie jest mi obca. Mam b7 Avant 2,5 bdg w ładnej opcji, już 7 lat, ale że kupiłem nowsze autko fabia 3 MC 1,0 tsi 110hp na prawie ful opcji ( nie można mieć wszystkiego bez zamówienia auta - 6miesiecy czekania) Postanowiłem odbudować moja czarnulke. Po naprawiac połamane plastiki, temperatura i niegarazowany Na wypasie dużo w oryginale Od przodu Bi Xenon nie skrętny, ale wysokość auto, Spryski na lampy i poziom płynu Czujnik maski, oleju, chłodniczego, hamulcowego, Automat lampy, czujnik deszczu zmierzch clh daylight , grzane dysze spryskow, fotochromatyczne środkowe lustro. Halogeny p + t, esp (standard) Tempomat bez acc, duży kolorowy pełny fis, z manetka i połączone z radiem i tel. , Nawiewy , podłokietnik, popielniczka świecące 2,5 TDI bdg 2wd 6gear (planowana wymiana na pb) Skórzana wielofunkcyjna kierownica z tel i obsługą głosową, trojramienna Rns-e zmieniarka 6cd, Bluetooth, AUX, tel nokia 6230i na konsoli, bose 8+1 Fotele sportowe bez skóry ( krój recaro) z el.lędźwiami i schowkami i podkolannikiem, podgrzewane Kanapa tył dzielona, z podłokietnikiem i schowkiem na napoje, bez przeswitu Roletki w tylnich drzwiach Airbag 6 poduszek Hak przyczepy wypinamy na klucz, org moduł haka kontrola świateł przyrody. Szyberdach, lampki sufitu tył i bagażnik, relingi Aku, ramki szyb black 4 szyby prąd, 2 lustra elektryczne grzane, Mk BQ , Zawieszenie twardsze, i nizsze S-Line? Po wlepce było twarde Park assist tył 4 czujniki Brak zapasowki, zestaw naprawczy Hamulce przód 320, tył. 288 obecnie ATE ceramic W trakcie modernizacji Mk CH, org alarm full pakiet światło full, wyłączanie pp pasażera, NIE BOJE SIE rozbierać auta w razie pytań pisać Służę pomocą na Messenger, https://www.facebook.com/daniel.skrzypek.91 Nie zawsze mam czas czytać forum, ale zacznę, już przeczytałem 71 stron o Mk, dobre i to na start Pozdrawiam wszystkich
Hugo Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Matb6 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Mateusz , kujawsko-pomorskie okolice Brześcia Kuj. Audi a4 b6 1.8t quattro . Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
GracjanS Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem A4 B6 Cabrio, silnik ASN
maciek07 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 siemanko Maciek audi a4 b7 2.0tdi avant
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kamil976 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Siema, Kamil z Krakowa 1.9 avf 130km ?
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
jarecki802 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Od soboty posiadacz audi a4 b8 2.0 diesel rok 2012
Rekomendowane odpowiedzi