Mati97532 Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 Cześć., jestem z okolic Radomia. Mam problem z Abs Esp a4 b6 1.8t bfb manual. Mianowicie , jakies 2 tygodnie temu podczas uruchamiania samochodu zapalily sie obie komtrolki , uruchimilem jeszcze raz i wszystko ok. Dodam ze wcześniej co.jakiś czas zapalalo.sie samo.esp. Na kompie czujnik stop i abs lewy przód. (Czujnik prędkości). Czujnik abs wymieniłem Delphi . Czujnik stop również. Zrobiłem adaptację. Niestety czujnik abs lp nie da.sie usunąć. Dodam ze kontrolki zapalaja.sie zawsze.razem i w różnych sytuacjach. Czasem zrobię 100km i wszystko dobrze a tu nagle cyk i sie pali na kompie abs lewy.przód i tak caly czas gasnie i.sie zapal. Czasem podczas jazdy czasem.od razu po zaplonie. Z tego co zrobiłem: 1.Podminielem czujnik na nowy 2.adaptacja abs i czujnika kata 3.czujnik stop 4 nawa instLacja od czujnika.do pompy.abs (stara bylanok ale zrobiłem) 5 predkosci kół jak.sie nie świecą to wszystko dobrze. 6 bezpieczniki Zastanawia mnie to czy moze.byc.gdzieś przyczyna w instalacji np jakas.masa.pod.pompa.luzna albo zasniedziala. Albo ewentualnie sterownik czego bym wolal uniknąć. Gdyby bylo.cos nie tak z.czujnikem to by byl.blad cały czas albo z.koronka na przegubie. Sa jakies przekaźniki ktore.mogą wariowac? Dodam.ze.kupilem nowy akumulator i jest to samo. Prosze o.pomoc ,moze.ktoś mial podobny przypadem albo podsunie.pomysl co.mozna jeszcze sprawdzić. Z góry dziękuję. Mateusz
Hugo Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Opublikowano 1 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Opublikowano 2 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Showtech762 Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 Dzień dobry. Jestem Marcel dumny posiadacz Audi A4 B6 i nowy członek forum.
Hugo Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Opublikowano 2 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Pigmejos Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 Witam, posiadam audi a4 b6 jestem z małopolskiego
Hugo Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Opublikowano 3 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
krzysiek1987 Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Witam wszystkich, jestem Krzysiek z województwa Lubuskiego. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Hugo Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Opublikowano 3 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Arek741 Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Jestem tu nowy posiadam A4 B6, mieszkam na podkarpaciu
majkelth Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Witam wszystkich, jak pewnie spora grupa użytkowników trafiłem tutaj z powodu problemów z autem Forum czytam od kliku lat, więc w końcu pora coś napisać. Pozdrawiam, Michał
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Opublikowano 4 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Niemczol Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Witam wszystkich, zostałem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B8 z 2009 roku z silnikiem 2.0 TFSI. Kupiłem auto z uszkodzonym silnikiem, więc myślę, że na forum znajdę jakieś części lub porady. Jestem ze Skoczowa mała mieścina na śląsku cieszyńskim. Pozdrawiam wszystkich
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Opublikowano 4 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi