przemo-32 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Witam jak w temacie. Mam od paru dni założone konto. Sytuacja wymusiła że muszę sprzedać B7ke i kupić bardziej pakowne auto, ale nie mam dostepnej opcji sprzedaży jak zresztą kilku innych. Co zrobić żeby dodać ogłoszenie? Pomoże ktoś?
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Langista Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 18 minut temu, przemo-32 napisał: Witam jak w temacie. Mam od paru dni założone konto. Sytuacja wymusiła że muszę sprzedać B7ke i kupić bardziej pakowne auto, ale nie mam dostepnej opcji sprzedaży jak zresztą kilku innych. Co zrobić żeby dodać ogłoszenie? Pomoże ktoś? Chyba po 60 postach można dawać ogłoszenia.
przemo-32 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Łoo siet, nie wymyślę tyle w parę dni. Fura mi się zestarzenie razem ze mną.... Dzięki za szybką wiadomość ?
Cf1000 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Witam wszystkich serdecznie na imię mam Piotrek jestem z Podkarpacia i jestem świeżym posiadaczem A4 b9 stronic 2018 rok
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Muskel1 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) Wycinek z regulaminu: § 12 1. Dla działu „Sprzedam”, „Kupię”, "Sprzedam auto", „Kupię auto", „Sprzedam części samochodowe", „Kupię części ... (h) dodawanie wątków i odpowiedzi jest dostępne dla Użytkowników: - posiadających ponad 25 napisanych postów w działach technicznych forum, oraz mających zarejestrowane konto od ponad 90 dni, dla działów „Sprzedam”, "Sprzedam auto", „Sprzedam części samochodowe", „Sprzedam koła, felgi i opony”; Ma to na celu zmniejszenie liczby osób, które tyle co się zarejestrowały tylko po to, aby dodać ogłoszenie. Jeżeli należysz do tej grupy, to niestety musisz poszukać innej platformy z ogłoszeniami. Edytowane 28 Czerwca 2022 przez Muskel1
unholy Opublikowano 29 Czerwca 2022 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Witam Jestem Krzych z okolic Ciechanowa
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 29 Czerwca 2022 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Chef_bastard Opublikowano 30 Czerwca 2022 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Czesc Witam wszystkich klubowiczów, bardzo mi milo ze moge dołączyc do klubu A4 Pozdrawiam Arek
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 30 Czerwca 2022 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
brylant3000 Opublikowano 2 Lipca 2022 Opublikowano 2 Lipca 2022 Witam koledzy i koleżanki, miło do was dołączyć.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Lipca 2022 Opublikowano 2 Lipca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
L0ng3r Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Cześć wszystkim, Jestem długi, dlatego kupiłem auto, do którego śmiało się mieszczę w górę i wzdłuż.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Arthur Morgan Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Witam wszystkich, cieszę się że tu trafiłem
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi