Aaronier0O Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Cześć wszystkim. Rozglądam się za A4 lub A5 w benzynie i przybyłem do was na forum zdobyć trochę wiedzy 2
kirpek Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia witam! i od razu lece do odpowiedniego działu. 1
BRUNO Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Cześć Wszystkim. Piotr z Płocka obecnie Audi A4 B9 Avant z 2016 roku w S-Tronik 1
grzechu913 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Witam wszystkich ,jako przyszły użytkownik audi . 1
Smoku777 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Witam, posiadam audi a3 ale pewnie będzie zmiana na a4 pozdrawiam 2
rkilcog Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Dzień Dobry, właściciel Audi A4 od września 2023. Pozdrawiam wszystkich użytkowników obecnych, poprzednich i tych niezdecydowanych. 2
DarekQ5 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Witam Wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Q5 Pozdrawiam Darek 3
gawortom Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Cześć wszystkim, wracam do Audi po nieudanej przygodzie z Fordem. Pozdrawiam serdecznie 1
zygier69 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Cześć jestem świeżak na forum ale zakochany w Audi od 10 lat😍 2
harychorzow84 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Witam wszystkich, stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B8 avant 2012r 1.8 TFSI CJEB, mam nadzieję że wspólna wymiana doświadczeń wyjdzie wszystkim na dobre💪💪💪💪. 1
SLAVY Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Witam wszystkich! Posiadacz A6 od 15 lat, A4 dopiero od 4 miesięcy. 2
morfang Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Hej, jeżdżę Audi o początku stycznia. Póki co pod górkę, na forum szukam pomocy 1
Rekomendowane odpowiedzi