cornello Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Cześć, dziś dołączam do forum klubowiczów, a z nowym rokiem przesiadam się na Audi A5 B7, ale musze jeszcze dopracować szczegóły... Pozdrawiam Klubowiczów!
MARTITHEHORSE Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 witajta ludziska w pierwszych słowach zyczenia : oby nam sie bryki nie psuły ,wachacze sie niewybijały ,kontrolki abs-u nie świeciły,linki w oknach nie pękały i wogóle żeby nasze audiczki gnały i gnały. na poważnie to mam a4 v6 2,6 97 rok it's my silver baby. mam nadzieje na wiele użytecznych informacji marti
Musashi Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 witamy to nie mus regulaminowy tylko zasady netykiety... gdy wchodzisz znajomych wypada sie przywitac, gdy do nieznajomych przywitac i przedstawic...
stefanbas Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 witam serdecznie Forumowiczow! od kilku dni jestem posiadaczem a4 b5 1,8 125KM... nie pierwsze to moje audi ale pierwsze a4 mam nadzieje ze dowiem sie tu wszystkiego o moim autku!pozdrawiam
adam7009 Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów Adam.
Rekomendowane odpowiedzi