wit.s Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tak, tak -dobrze wiem jak się pisze "świeżo"
wit.s Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tak, tak -dobrze wiem jak się pisze "świeżo"
erjot Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Witam wszystkich serdecznie. Na imię mam Rafał i pochodzę z "Ziemi obiecanej" czyli Łodzi. Nie posiadam jeszcze Audi (narazie jeszcze przemieszczam sie VW) ale juz jest w planach A4 B5. Mam nadzieję, że pomożecie mi troche przy zakupie, chodzi mi o doradzenie. Pozdrawiam
jodan Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Cześć! Mam na imie Daniel. Mieszkam w okolicach Zagłębia Miedziowego. Pracuję sobie w kopalni... a marzę o audi A8. Wcześniej byłem posiadaczem świetnej Audi 100 CD '86r. 2,3 benz. Świetna bryka... Obecnie jeżdżę japończykiem (za namową żony...) ale wracam do Audi a żonie zostawię japońca.. Pozdrawiam Wszystkich fanów Audi.
beker80 Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Witam, nazywam się Piotrek jestem ze świno właśnie rozglądam się za A4 i myślę że znajdę na tej stronie wiele przydatnych informacji. Szukam B6 lb B5 zależy jak z kosztami wyjdzie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi