schiller Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokisoki3 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 czesc wlasnie zarejestrowalem sie na stronce i chcialbym sie jakos przywitac wiec po prostu CZESC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacko998 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosol882 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 czesc, mam na imie Tomek i jestem z Gdyni. Wlasnie zarejestrowalem sie na stronce, chcialem zrobic to juz jakis czas temu ale za bardzo bylem zgrzany moja nowa furka A4 B6 170PS, chcialem zamiescic jakies fotki ale jeszcze nie wiem jak (ale sie dowiem ). Pozdro dlawszystkich klubowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witamy, witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterex Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witamy... pomorze rośnie w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabaret Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 :> witam wszystkich klubowiczów, mam naimie Marcin jestem z Poznania jeżdże od 3 lat A4 B5 2,6. Dla wszystkich klubowiczów przesyłam pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam na forum ps. długo zwlekałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witamy w naszych szeregach i zapraszamy na spoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mienkowski Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam Witam wszystkich forumowiczów a4-klub i będę wdzięczny za porady jak poprawić dynamikę w audi allroad 2,5 tdi/180 ps Pozdrawiam mienkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 szczegolnie cieplo witam wlasciciela ABC bo darze sentymentem ten silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 witamy wlasciciela marzenia wielu kierowcow Audi i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanois Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy A4, a szczególnie tych którzy poruszają się A4 Quattro. Kilka słów o mnie: mieszkam w Warszawie poruszam się w pełni wyposażoną A4 3.0 V6 Quattro Tiptronic (162kW) sedan z 2004 roku mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i wybaczycie czasami "dziwne" pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi