schiller Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 witamy w klubie i jak bedzies w rodzinnym miasteczku to zapraszamy na spocik do OP...
jacekgw Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Pochodzę z opolskiego,ale obecnie mieszkam i pracuję w pdn-zach. Anglii. Dotarłem do was przez motofakty.pl. Zamierzam tu(w Anglii) kupić A4 Avant 1.9 TDI rocznik 1998-1999 i śmignąć ze 2 razy w roku z rodzinką do Ojczyzny. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że uzyskam od was wiele przydatnych porad przed zakupem. :th:
Markus Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam mam na imie Mariusz jestem ze słąska obecnie jeżdze Laguną II ph I 1.8 16v Bede zmienial samochoid na Audi wiec dla wlasnego dobra bede korzystal z tego forum i waszej pomocy.Pozdrawiam wszystkich
Pelex Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam na forum i życze powodzenia w poszukiwaniu
Norbi TDI Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Czesc zamiana autka wyjdzie na plus
żeberko Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 :audi:Witam klubowiczów! Mam na imię Jacek, pochodze z okolic półwyspu. Na wasze forum trafiłem kilka miesięcy temu jak szukałem info na temat a4 to właśnie wtedy zachorowałem na a4-ro manie hehe. Obecnie mieszkam w połódniowej części Irlandii, oczywiście mam ze sobą moje autko!
bronson Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 witamy... auto prawie jak moje....
Rekomendowane odpowiedzi