ykk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam i zapraszam: http://www.a4-klub.pl/smf/tarnow_noca-t5838.3945.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan kierownik Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Cześć. Mam na imię Łukasz i jak na razie jestem kierownikiem małego i szybkiego Nissana Aktualnie rozglądam się za A4 B5 (koniecznie 1.8/1.9TDI , koniecznie avant i koniecznie bez drewna) i przy okazji staram się dowiedzieć jak najwięcej o tym autku... uff czeka mnie dużo czytania. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa75 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam wszystkich bywalców forum. Od 6-ciu m-cy jeżdżę A4 AVANT 2,0 TDI z 2007 r. Na forum trafiłem z Gooogle Pozdrawiam Zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam wszystkich posiadaczy Audic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlis Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam wszystkich. Mam na imię Marcin. Od czerwca br jestem posiadaczek audi A4 1.9 tdi AVANT '98r. Niestety nie trafiłem chyba na najszczęśliwszy egzemplarz ale mam nadzieję że na tym forum znajdę kilka przydatnych informacji jak postępować żeby żyć w zgodzie ze swoim audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam Cię, Czasem jest tak, że po prostu nie wiemy wszystkiego o danym aucie i dlatego wydaje nam się, że jest pechowe albo coś. Będzie dobrze. :th: BTW zapraszam do działu SPOTY MAZOWIECKIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibson631 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam serdecznie wszystkich pasjonatów A4 Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 z 2002r Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł102 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam wszystkich. Od niedawna jest szczęśliwym właścicielem Audi A4 1.9 TDI z 2004r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gikn Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam! Mam na imię Grzegorz i od 5 lat przemieszczam się autami jedynej słusznej marki :> OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witaj na forum A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witaj na forum A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi