STAL Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Witam wszystkich od miesiaca jestem posiadaczem A4 avant 1.9tdi/101km 2004r przesiadlem sie z 9letniej octavi no i powiem róznice widać i to bardzo :> !!!!!!! nawet nie wiedziałem że A4 jest na podłodze paska Myśle że dzieki waszemu forum nie będe z duperelami jechał do mechanika ;p ;p;p ;p itp. Pozdrawiam for @LL :th: STAL
Hugo Opublikowano 8 Września 2007 Autor Opublikowano 8 Września 2007 nawet nie wiedziałem że A4 jest na podłodze paska Witam serdecznie P.S To od razu wyprowadzę Cię z błędu.A4 nie jest na podłodze z paska.A6 jest na podłodze z paska Proponuje wpisać jakieś normalne miejsce pobytu , bo wtedy łatwiej pomagać jak coś potrzeba doradzić albo polecić kogoś
seseong Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Jestem szczesliwym posiadaczem samochodu marki!! Oczywiscie AUdi a4 1999 rocznik 1.9 TDI. Pochodze z Jastrzebia Zdroju i mam na imie Marcin. Czy istnieje cos takiego jak katalog czesci wymiennych do tego modelu? Chodzi mi o dokladne oznaczenia czesci i podzespolow z gory dziekuje
goose Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Witam ETKA, ETOS, ELSA pozdro (ale to pytanie powinno trafic do odpowiedniego działu)
Rekomendowane odpowiedzi