tedeik Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Witam wszystkich.Nazywam sie Tomek ,mieszkam w Gogołowie (podkarpackie).Jestem szczęsliwym posiadaczem Audi A4 1.9 TDi sedan.
manius_29 Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Witam Na imię dano mi Mariusz, mieszkam w Szczytnie. Posiadaczem A4 jestem od 2 miesięcy (poprzednio dosiadałem B3, czyli jak widać jestem wierny marce). Na razie poznaję autko i dopieszczam je (wymiany płynów, drobna kosmetyka, zakup interfejsu do VAG-a). Liczę na owocną współpracę. Pozdrawiam Mariusz
ted25 Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Czesc, mam na imie Piotr, mieszkam we Wrocławiu. Od 3 miesiecy mam B6 AVF, Avant i jak to zwykle jest -po kupnie probuje rozwiewac swoje wszystkie watpliwosci dotyczace nowego samochodu. A jest ich calkiem sporo - wiec licze na doswiadczenie Kolegow Pozdrawiam Piotr - ted25
paweł audi a4 Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 witam wszystkich miłosników audi a4.jestem tutaj nowy ale juz wiele razy korzystałem z porad tej stronki która mi sie bardzo podoba.jestem z okolic Krakowa :>
Rekomendowane odpowiedzi