sebolec Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Choć osobiście jestem przeciwny istnieniu na forach internetowych działów pokroju newbie niniejszym czynię zadość regulaminowi ustalonemu przez społeczność a4-klub. Nazywam się Sebastian, mieszkam we Wrocławiu, mam audi a4. Audiholikiem jestem od 3 lat i wcale mi nie przechodzi. Na co dzień ubolewam nad brakiem quattro i wymądrzam się na forach internetowych. :>
Italiano Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Witam wszytkich, jestem użytkownikiem mojej kochanej laluni od kilku tygodni, od razu się w niej zakochałem. Moja Mama twierdzi że więcej czasu spędzam na czyszczeniu samochodu niż na dopieszczaniu żony. Ale chyba to normalne. Za nie długo postaram się zamieścić jakąś fotke. Pozdro
Smoczyca Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Witamy nowego posiadacza ze stolicy : )
Pelex Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Witam to jest całkiem normalne dla posiadacza
Rekomendowane odpowiedzi