Dzo-Dzo Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 siemanko, witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NUTI Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
german Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 jestem podczas poszukiwań A4 rocznik 2001 czyli po face lifcie z silnikiem PD raczej tylko 130 ,115 odpada patrzę również na A3 2000 po face lifcie również tylko 130 i wzwyż pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek_001 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Hej. Rozpoznawalny pod nickiem Tomaszek na forum audiklub Parę dni temu stałem się posiadaczem pięknego auta B5 Avant AFN Quattro z 1998r z chipem na ponoc 140. Szukałem czegos takiego prawie 8 miesięcy i sie udało;) Jak tylko uporam się ze wszystkim, zrobię małą sesyjke i sie pochwalę zdjątkami;) do uslyszenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Siema! Wpadaj na spocik do Promenady. Każdy wtorek o 19:00, przedostatnie piętro parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 j/w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 No sama Warszawa Cię wita. Cóż za niezwykły zbieg okoliczności :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NUTI Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emeryt Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam.Potrzebuję pomocy!Ktoś wie jaką baterię musi mieć ten telefon? taki miałem dobry dzień, i żeś mi go zje....ł ... co to za temat? po pierwsze coś wstylu obyś wlazł do banku i ku..a bułki chciał kupić. a po drugie tu sie witamy , a nie robimy burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 oj oj bedzie :bicz3: przeczytaj regulamin, tu sie tylko witamy. a pytania w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrog Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 He He.. tego jeszcze nie było Ale witam posiadacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NUTI Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Dobry gość , a baterie najlepiej nową :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffi_wawa Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam wszystkich. 2 tygi temu przesiadłem sie do A4, model BFC z 2003 roku. Piękna sprawa Super auto. Do tej pory sporadycznie zaglądałem na forum, ale myślę, że teraz już będę częściej pisał. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi