pepi22 Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 witam moje adui to A4 z 95r 1.8 turbo sie liczy:D
Gość spedyt Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Witamy Nie wie jak pisać na forum? Tobie się udało
infer Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Witam serdecznie, Od niedawna w moim garażu zawitało pierwsze w życiu Audi, a mianowicie model A4 Avant 2.0TDI 2007r. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów Jakub
areckid Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Witaj, dobry wybor, wczesniej tez mialem VW Polo, teraz
vaclav Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Witam wszystkich Nie posiadam A4, ale bardzo mi się to auto podoba. Jeżdżę aktualnie starą corsą i gdy jej żywot techniczny dobiegnie końca z dużym prawdopodobieństwem wybiorę audi, o ile tylko będzie w zasięgu moich możliwości finansowych. Pozdrawiam
Tomallka Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Witam Tomallka z Łodzi.Zacząłem przygode z Audi A4 Avant 1.9 TDI 131KM z 2002 roku.Myśle, że tutaj dowiem sie wiele ciekawych rzeczy na temat mojego auta
Rekomendowane odpowiedzi