pumaxyz Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Witam Wszystkich: pumaxyz - Bydgoszcz. Moje auto to: A4 Avant 1.8T ( AEB) 1996r.
ajonak Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Nazywam się Artur. Od kilku dni jestem posiadaczem Audi A4 Avant 2.5 TDI [bDG]. Chcę zadać pytanie odnośnie sposobu wymiany głośników w moim autku, ale nie wiem czy już mogę...
Wihajster Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 witaj.mozesz ale w innym dziale
Kaśka Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Cześć, Zawsze możesz zadać takie pytanie równiez osobiście na spocie a4 klubu w Promenadzie o 19 we wtorek jeśli chcesz. Pozdr.
glowicz Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Witam.Marcin-szczesliwy posiadacz A4 Avant 1.9tdi 2003 rok No a skoro formalnosci stało sie zadość to mykam pisac na innych dzialach
Kaśka Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Cześć, Zapraszam do Promenady we wtorek o 19tej na spota.
ErNeStO Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy 4 kółek w formacie i pozostałych również od jakiegos czasu jestem posiadaczem Audiny A4 B5 ClecoTec-a z 97r. w Sedaniku Sławomiru
urbik Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Witam wszystkich w tzw. "KOPALNI WIEDZY" Od sierpnia jestem szczęśliwym posiadaczem avanta i cały czas to autko odkrywam. Po jakimś czasie spece od tych autek stwierdziły (po moim wyposażeniu), że mam wersję czy też linię S co mnie bardzo zaskoczyło ! Jak ktoś będzie zainteresowany to mogę wstawić fotki a teraz mykam na inne tematy bo mam mały problemik z FISem.
Iverson Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Witaj i zapraszamy na spoty do Poznania.
Rekomendowane odpowiedzi