tomek25 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 SIEMKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obrus1 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam jestem "świeżakiem" na tym forum i liczę na miłą współprace oraz pomoc przy rozwiązywaniu problemów z moim A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klomb Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam wszytskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 joł ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikiszowiec Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 kapelusze z glow i pozdrowionka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 witamy na forum i zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxix Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Cześć Fajne forum dlatego postanowiłem dołączyć Mam A4 98r 1,8 ADR od pewnego czasu są z nią problemy mam nadzieję że pomożecie mi je rozwiązać pozdrawiam i Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_kw Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam wszystkich! Od lipca jestem szczęśliwym posiadaczem auta o najdłuższej nazwie na świecie: Audi A4 Avant 1.8 20V turbo quattro. Nie wiem jak Wy do tego podchodzicie ale dla mnie moje to spełnienie marzeń: Po pierwsze: , po drugie: , a po trzecie ten silnik: 1.8T (150 kucyków) - mmmmmm. Kto posiada na swoim wyposażeniu coś takiego - wie o czym mówię: przy przyspieszaniu i/lub ruszaniu czysta adrenalina żadnych pisków tylko znikam..... Pozdrawiam wszystkich - szczególnie posiadaczy "bliżniaków". Tomek A poniżej zdjęcie udekorowanej A4 z wesela przyjaciół, których wiozłem do ślubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 witamy w klubie fotki zapodaj w innym dziale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witamy na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi