obrus1 Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Witam jestem "świeżakiem" na tym forum i liczę na miłą współprace oraz pomoc przy rozwiązywaniu problemów z moim A4.
Nikiszowiec Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 kapelusze z glow i pozdrowionka :th:
Gość rob Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 witamy na forum i zapraszamy na spoty
spoxix Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 Cześć Fajne forum dlatego postanowiłem dołączyć Mam A4 98r 1,8 ADR od pewnego czasu są z nią problemy mam nadzieję że pomożecie mi je rozwiązać pozdrawiam i Dziękuje
tomasz_kw Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 Witam wszystkich! Od lipca jestem szczęśliwym posiadaczem auta o najdłuższej nazwie na świecie: Audi A4 Avant 1.8 20V turbo quattro. Nie wiem jak Wy do tego podchodzicie ale dla mnie moje to spełnienie marzeń: Po pierwsze: , po drugie: , a po trzecie ten silnik: 1.8T (150 kucyków) - mmmmmm. Kto posiada na swoim wyposażeniu coś takiego - wie o czym mówię: przy przyspieszaniu i/lub ruszaniu czysta adrenalina żadnych pisków tylko znikam..... Pozdrawiam wszystkich - szczególnie posiadaczy "bliżniaków". Tomek A poniżej zdjęcie udekorowanej A4 z wesela przyjaciół, których wiozłem do ślubu.
schiller Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 witamy w klubie fotki zapodaj w innym dziale...
Rekomendowane odpowiedzi