Rafaello. Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam od 2lat jestem szczęśliwym posiadaczem A4 po konkretnym tuningu,silnik 2,8 z 95 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 czołem! Miłego użytkowania i pamietaj, że to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam kolegę z moich stron (prawie) Pochwal się tym konkretnym tuningiem... w temacie Moja A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 strzałka i witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witamy w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajam Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam wszystkich serdecznie moje Audi to 2.8 Quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Wiatmy 2.8Q to moim zdaniem najlepsza opcja w A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witamy Ciebie i Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Siema zapraszamy na spota :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Strzałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 czołem! Miłego użytkowania i pamietaj, że to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udik Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam serdecznie panowie i nie wątpię że i panie sie znajdą zamierzam sie z kupnej tej A4 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3612406 i nie wiem co o tym myśleć z samochodów jestem laik jak to oceniacie i pytanie ile wyjdą mnie opłaty za taki wóz i tak przede wszystkim czy w ogóle se odpuścić nietety fundusz pozwala mi tylko na tyle pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witaj! Jak na 12-to letnie to przebieg 158 tkm jest chyba wzięty z sufitu. Ha, ha wszyscy handlarze piszą, że samochód jest bezwypadkowy, ale ja bym im nie wierzył. Najlepiej sprawdzić osobiście w towarzystwie fachowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bm Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Śmigam A4 z1995 r z silnikiem 1,9 TDI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi