endriuu Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 czołem! Miłego użytkowania i pamietaj, że to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 czołem! Miłego użytkowania i pamietaj, że to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shandi Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam wszystkich! Mam na imie Grzesiek jestem nowym klubowiczem a zarazem nowym szczesliwym posiadaczem Audi A4. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinO Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam mam na imie Marcin. Audi mam od 4 dni i postanowilem dowiedziec sie czegos wiecej na temat tej oto marki. Calkiem przypadkowo natrafilem wlasnie na ta stronke:) i mysle ze czesto bede z niej korzystal. Dodam jeszcze tylko ze od lat jestem fanem marki Audi a dopiero teraz mam okazje pośmigac takim autkiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof_waldi Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam. Mam na imię Krzysztof mieszkam koło Oławy (dolnośląskie). Mam zamiar kupić A4 1.8 20V na full opcji. Pozdrawiam i do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witaj krzysztof_waldi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Czesc i witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crawietz Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 O waszej stronie dowiedzialem sie przedwczoraj bedac na koncercie Ani Dąbrowskiej w Opolu. Po koncercie idąc na parking mialem wsunietą wizytówkę-kalendarzyk www.A4-KLUB.pl no i ucieszyłem się tja... Auto moje to Audi A4 1.9 TDI 90KM Automatic zawieszenie półtwarde Czarna Perła bogate wyposażenie + spoyler Hella tył Alu orginał (turbinki). Zracji tej ze jestem wygodny mam automata. Mysle ze 90KM Automat i nasze drogi jest OKO. Na A4 opole-kraków 190km/h max :> mysle ze to jest w zupelnosci wystarczające dla mnie Ogolnie jest Git auto na 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noaraf25 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam mam naimie Irek pochodze z wronek , posiadam od 2 miesiecy a4 z 1995r 1.9tdi . Chce poznac lepiej te autko wiec pewnie znajda sie pytania z mojej strony Pozdrawiam iras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 witamy w klubie w tym dziele sie tylko witamy. o swoim autku poopowiadaj i pokaz jakieś fotki w dziale "moja A4" a kalendarzyk masz ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Szula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halskii Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Piotrek z Boleslawca wita wszystkich na forum , od 3 miesiecy smigam audi a4 1.9Tdi 110KM Quattro w wyposazeniu klimatyzacja, tempomat,podgr.fotele itp. i czekam na przybycie zimy to bedzie pierwsza zima z takim napedem pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Heh, widać że reklama skuteczna! Witaj w klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi