Kaśka Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witamy kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witamy nowego forumowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1997 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witam kolegów. Ja co prawda mam A6 ale zawsze chetnie podzielę się doświadczeniami W rodzinie jest jeszcze A3 wiec brakuje A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czesc. Spoko widze tez zamilowanie do i o to lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 witam wszystkich adiomaniaków i nie tylko. Obecnie śmigam paskiem z napędem na 4 koła, ale wcześniej posiadałem 4 audi poczynając od b2, kończąc na coupe B4. Finanse nie pozwoliły na zakup jedynie słusznej marki :>, dlatego jest passat B5 pozdrawiam Rico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1977 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 :a4fan:Witam mam na imię Tomek i właśnie zostałem posiadaczem wymażonej audi a4 1.9TDI.Chiałbym wszystkich przywitać i pozdrowić!!! :tongue4: Licze na pomoc w trudnych sytuacjach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezbest Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 witam wszystkich forumowiczów oraz posiadaczy ,jest to trzecie forum na jakie się zapisuje,( ex :mercedes: C180 93', :opel: Corsa A 90') wszystkich tych , którzy maja jakies spostrzeżenia i uwagi zachęcam do uczestnictwa w forum, z doświadczenia wiem że może to pomóc wielu z Nas. pozdrawiam bartezbest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witam kolege ze Szczecina na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Dzień dobry wszystkim!!! Właśnie stałem się posiadaczem pierwszego z życiu samochodu(wcześniej tylko jeżdziłem starym cygarem '83)- jest nim A4 Avant 97. Z góry przepraszam za "głupie" pytania Wrazie problemów liczę na Waszą pomoc POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi