marek12389 Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam nie jestem posiadaczem A4 ale innego modelu Audi kto wie może w przyszłosci bede miał A4 aktualnie jezdze Audi 100 C3 Avant silnik 1.8 gaznikowy. wszystkich klubowiczów z 3miasta i okolic zapraszam do odwiedzenia strony www.tkaudi.org jest to stronka trójmiejskiego klubu AUDI.
areckid Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Witamy kolejnego posiadacza z Wysp.
areckid Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Witamy i zapraszamy do podzielenia sie z nami wiedza w dzialach technicznych i nie tylko.
schiller Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 witamy w klubie i jeśli jesteś z Pruszkowa opolskiego to serdecznie zapraszam na spociki do OP
areckid Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Witaj kemin na forum. Silnik slaby-nieslaby, wazne, ze jedzie
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam, nazywam się Jędrzej, wszyscy mówią na mnie Jędrek. Jestem z Bydgoszczy. Właśnie zaczynam robić prawo jazdy i oczywiście pragnę kupić A4 bo to podstawa :) POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi